Gratis Op lengte gemaakt

Altijd Het beste advies

Gratis Parkeren voor de deur

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het fijn als u keer op keer goed bij ons kunt slagen, daar is iedereen bij gebaat. Het hoge percentage vaste klanten is het daar een gevolg van en gelukkig ontdekken nog steeds nieuwe klanten deze aanpak. Daar houden we van. Eer van onze betrokkenheid en tevreden gezichten, daar doen we het voor.

Ruim assortiment

Wij voeren een breed assortiment van spijkerbroeken in verschillende pasvormen en kleuren maar daarnaast ook erg mooi uitgewerkte jeans met bijzondere wassingen en materialen zoals een superstretch. In normale, comfortablele pasvormen,  rechte of aangesloten modellen hebben we vele soorten en maten.  Naast het standaard assortiment hebben we elk seizoen een selectie met broeken in “kleurtjes”, dus het model van jeans maar dan in seizoenskleuren zoals roestbruin, grijs, ecru, zand enz.

Daarnaast hebben we uiteraard een ruime keus aan tops, van t-shirts, polo’s , hemden, vesten , jassen, enz. kort om .. bijna alles om er van top tot teen weer top bij te lopen.

Met de nadruk op kwaliteit en afwerking en perfecte pasvorm..

In meerdere prijsklasse hebben we genoeg keus…. voor bijna iedereen wel wat wils

Enkel topmerken

Voor diverse tops zoals t-shirts, sweaters, overhemden, vesten, jassen en in de zomer korte broeken hebben we ook voor ieder wat wils. Van rustige effen kleuren tot leuke motieven en wat apartere ontwerpen. Bij ons kun je alle kanten op. Kleding voor een gelegenheid of werk, maar ook voor alledaags of lekker thuis. Van gekleed tot casual. Van superbetaalbaar tot normaal geprijsd. Geen gekke uitschieters van overdreven hippe merken, maar wel een goede prijs/kwaliteit verhouding.  Zie voor een beschrijving per merk onze ‘merken’ pagina.